h

sp-campagne provinciale verkiezingen in het citycentrum Veldhoven

16 maart 2019

sp-campagne provinciale verkiezingen in het citycentrum Veldhoven

Foto: Aart / SP Veldhoven

Na 9 maart j.l. waren we vandaag,16 maart, wederom aanwezig in het winkelgebied van Veldhoven. Op 9 maart waren we nog de enige politieke partij die campagne voerde. Vandaag moesten we het podium delen met de PVDA, D66, VVD, het CDA en Groen Links. De sfeer onderling tussen de verschillende partijen was gemoedelijk. Onze tomatensoep zorgde voor het contact tussen  de SP en de andere partijen. Ook wethouder Daan de Kort (VVD) konden we verleiden tot het nuttigen van onze warme soep. Die warmte was meer dan welkom want het was door de sterke wind weer erg koud. Dit weerhield onze 9 actieve leden er niet van om meer dan 3 uur aanwezig te zijn om het Veldhovens publiek ervan te overtuigen om te gaan stemmen en het liefst op de SP natuurlijk.

Foto: Aart / SP Veldhoven

Het publiek reageerde zoals altijd verdeeld. Tegenstanders van onze standpunten liepen vaak mopperend voorbij en medestanders vonden het gezellig om even een praatje te maken. Zowel tegenstanders als medestanders kwamen op de soep af. Naar schatting hebben we zo'n 300 folders en sponsjes uitgedeeld. De SP-afdeling Veldhoven heeft ook nog ongeveer 10.000 flyers besteld en ongeveer 8.000 huishoudens hebben deze al in hun brievenbus kunnen vinden. De overige 2.000 flyers worden de komende dagen nog bezorgd.

Foto: Aart / SP Veldhoven

 

Tekst: Aart van Zutphen

Afbeeldingen: Aart van Zutphen en Mireille Susetyo

Reactie toevoegen

U bent hier