h

Afdeling

Wij als SP Veldhoven zijn de oren en ogen in de Veldhovense gemeenschap, d.m.v. acties en gedegen buurtonderzoeken kunnen wij  staven wat er onder de gemeenschap gebeurt en leeft.

Wij zijn geen partij die veertien dagen voor de verkiezingen de straat op gaat om zieltjes te winnen, de SP zijn een ACTIE PARTIJ . Door onze acties betrekken we er automatisch mensen bij die over de problemen die er spelen actief mee willen doen en de SP Veldhoven verder op de kaart zetten. 

We hebben ook een aantal jongeren als actief lid bij de partij kunnen betrekken , die door hun studie de expertise hebben die prima aansluit op het  sociale domein van de gemeente waaronder de zorg en de jeugdzorg in het bijzonder. Maar ook op andere maatschappelijke vraagstukken is expertise aanwezig.
Deze jongeren zullen steeds vaker de raadsvergaderingen gaan bezoeken en zich gaan specialiseren op de onderwerpen van de vergaderingen. Vanuit die positie kan de SP Veldhoven de burger blijven informeren en vragen blijven stellen aan de gemeente over het gevoerde of het te voeren beleid .

Wij zijn in september 2014 begonnen met een werkgroep en sinds juni 2016 een officiele SP-afdeling Ons uiteindelijk doel is deelname aan de gemeentraadverkiezingen in 2018. 

Klik hier voor de samenstelling van de kerngroep.

U bent hier