h

tweede actie in de city

12 maart 2017

tweede actie in de city

Foto: Aart van Zutphen / SP-Veldhoven

Met het prachtige lente weertje en de grote enthousiaste groep SPers was het een super leuke campagne middag in het City centrum.

Ook al stonden alle andere partijen ook te flyeren in het zonnetje, wij trokken wel de aandacht van het winkelend publiek.

De mening en de reacties van de Veldhovenaren op onze aanwezigheid was hartverwarmend en hoopvol voor onze toekomst. Daar doen we het voor. De mensen gaven aan genoeg te hebben van hoe het nu gaat en de “ieder voor zich ”mentaliteit, de drastische bezuinigingsdrift van kabinet Rutte en de steeds grotere tweedeling in de samenleving.  Men gaf aan dat ze bezorgd zijn over hun toekomst, de AOW leeftijd die blijft stijgen onder Rutte en dat ze nu al bijna niet meer rond kunnen komen.

Er werd fanatiek meegedaan bij het ballengooi spel. De mensen gooiden x op x het kabinet omver maar gelukkig bleef de SP altijd overeind.

Ook ons rondrijdend ziekenhuisbed kreeg veel bekijks. We deelden informatie uit over het Nationaal Zorgfonds en de patiënt in bed vroeg om meer handjes aan het bed.                                                      We hebben mooie gesprekken gevoerd en veel zwevende kiezers geïnteresseerd gekregen voor onze sociale richting voor Nederland.  Kortom een TOP CAMPAGNEDAG.

Op naar een mooie uitkomst op 15 maart.

(Tekst: Mireille Susetyo, Afbeeldingen: Aart van Zutphen)

Foto: Aart van Zutphen / SP-Veldhoven

Foto: Aart van Zutphen / SP-Veldhoven

Foto: Aart van Zutphen / SP-Veldhoven

Foto: Aart van Zutphen / SP-Veldhoven

Foto: Aart van Zutphen / SP-Veldhoven

Reactie toevoegen

U bent hier