h

Eerste alv sp-veldhoven levert ´nieuw´ bestuur op

3 november 2015

Eerste alv sp-veldhoven levert ´nieuw´ bestuur op

Foto: Aart van Zutphen / SP-Veldhoven

Tijdens de eerste Algemene Leden Vergadering is door de leden op maandag 2 november j.l. een nieuw dagelijks bestuur gekozen. Voor de functie van voorzitter had zich één kandidaat gemeld, Robert Tros. Ook voor de functie van organisatiesecretaris was er één kandidaat, Frans van Meer. Door de twintig aanwezige leden  werd unaniem voor deze twee kandidaten gekozen. 

Frans van Meer was al ´tijdelijk organisatiesecretaris´ en Robert Tros vervangt ´tijdelijk voorzitter´Jack van Limpt. Met deze benoemingen is de werkgroep weer een stap dichter bij een officiële SP-afdeling in de Gemeente Veldhoven. 

Foto: Aart van Zutphen / SP-Veldhoven

(tekst en foto´s: Aart van Zutphen)

Reactie toevoegen

U bent hier