h

In memoriam Frans van Meer

3 oktober 2023

In memoriam Frans van Meer

Foto: SP / Rouwkaart

In Memoriam Frans van Meer

Het bestuur van SP Veldhoven kreeg gisteren het bericht dat Frans van Meer na een lang ziekbed is overleden op 28-09-2023

Frans was een iconisch figuur binnen de afdeling. Hij heeft zich jaren lang ingezet voor SP Veldhoven. Hij heeft een aantal keren de afdeling overeind gehouden, is voorzitter geweest en organisatie secretaris. Hij was zeer actief binnen de afdeling en liet zich regelmatig bij acties zien en horen. Hij was daarin zeer bevlogen.

Tijdens vergaderingen had hij een zeer uitgesproken mening, de gemoederen konden dan soms ook flink hoog oplopen. Maar alles vanuit een socialistisch hart. Frans is dus zeer belangrijk geweest voor SP Veldhoven.

Drie weken geleden stonden we nog aan de deur bij hem voor de koopkracht actie. Toen hoorden we al dat het niet goed ging en dat hij in de Merefelt verbleef. We hadden toen afgesproken om nog een keer bij hem langs te gaan, maar dat is er helaas niet meer van gekomen.

Namens het bestuur wensen wij zijn vrouw, dochter en andere nabestaanden heel veel sterkte en kracht voor dit enorme verlies.

Namens de afdeling zal er een afvaardiging naar de uitvaart gaan.

Reactie toevoegen

U bent hier