h

Theaterstuk GAS / Proefkonijnen

10 oktober 2019

Theaterstuk GAS / Proefkonijnen

Meld je snel aan: Theaterstuk GAS

Cultuur is een machtig wapen in de strijd voor rechtvaardigheid. Daarom richtte de SP het Kunst- en Cultuurcollectief op. Ook dit jaar laat het Kunst- en Cultuurcollectief weer van zich horen. In november komt de voorstelling GAS van Toneelgroep Jan Vos naar Amersfoort. Omdat we jou willen bedanken voor je inzet voor onze partij, kan je op zondag 17 november voor slechts €12,50 naar deze indrukwekkende theatervoorstelling.

GAS gaat over de gigantische problemen en het groeiende cynisme als gevolg van de gaswinning in Groningen. Het verhaal staat symbool voor al die plaatsen in ons land waar de overheid niet aan de kant van de mensen, maar aan de kant van het grote geld staat.

Wat: Voorstelling GAS van Toneelgroep Jan Vos
Wanneer: Zondag 17 november 2019
Waar: Theater Flint in Amersfoort (Coninckstraat 60, 3811 WK Amersfoort)
Hoe laat: Vanaf 14.00 uur ben je welkom voor een kopje koffie of thee.
De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 19.30 uur. De voorstelling bevat twee pauzes inclusief een hapje en drankje. Ken je mensen die nog geen lid zijn van de SP en graag naar de voorstelling willen? Maak ze dan nu lid, dan krijgen ze een gratis kaartje als welkomstgeschenk!

Bestel nu kaarten: https://sp.nl/gasvoorstelling

Wil je samen met je afdeling bellen om ook Vrienden voor Rechtvaardigheid uit te nodigen uit jouw gemeente? Dat kan in de Moed, maar ook in je eigen afdeling. Stuur dan een mailtje naar telefoonteam@sp.nl, dan kunnen zij helpen met organiseren.

De beweging voor schuldencompensatie groeit!

Uit nieuwe CBS-cijfers blijkt vandaag dat:

Studenten steeds meer moeten lenen: van gemiddeld 12.400 euro in 2015 tot 13.700 euro in 2019.
Steeds meer studenten een studieschuld hebben: van 1 miljoen studenten in 2015 tot 1,4 miljoen studenten in 2019.
De totale studieschuld groeit: de schuldenberg is nu 19,3 miljard euro, maar liefst 11% meer dan vorig jaar.

Allemaal redenen om af te stappen van het schuldenstelsel en om compensatie voor de schuldengeneratie af te dwingen! Wij eisen goed en toegankelijk onderwijs voor alle jongeren. En de beweging die daarvoor nodig is, groeit.

Afgelopen week werd er elke dag ergens in het land een lokale bijeenkomst georganiseerd. En ook deze week is het weer elke dag raak: van maandag in Groningen, tot vrijdag in Eindhoven. Check de lijst met bijeenkomsten op sp.nl/student.

Ook komen er nog steeds nieuwe bijeenkomsten bij. Wil jij in jouw afdeling ook een bijeenkomst organiseren? Stuur dan een mail naar schuldengeneratie@sp.nl.

U bent hier