h

Verkiezingsnacht in de schalm

5 maart 2017

Verkiezingsnacht in de schalm

Foto: SP

Volg onder het genot van een hapje en een drankje samen met de lokale politici de uitslag van de Tweede kamer verkiezingen. Dat kan op 15 maart vanaf 20:30 uur in Theater de Schalm.

We mogen naar de stembus! Niet voor niets want er valt echt iets te kiezen. Nooit eerder namen zoveel partijen deel aan de verkiezingen. Nooit eerder waren er zoveel zwevende kiezers en nooit eerder was het politieke landschap zo versplinterd.

Het kan niet anders dan dat het een hele spannende uitslagenavond gaat worden. Daarom organiseren de landelijke partijen met een afdeling in Veldhoven de Verkiezingsnacht. Kijk met ons mee op een groot scherm in Theater de Schalm. De Verkiezingsnacht Veldhoven is gratis en voor iedereen toegankelijk. Naast de reacties van de landelijke kopstukken zullen de lokale politici de uitslag voorzien van commentaar. De presentatie ligt in handen van journalist Michiel Bosgra. 

Iedereen is op woensdag 15 maart van harte welkom in de Linden Zaal van Theater de Schalm (Meiveld 3, Veldhoven). De zaal is open vanaf 20:30 uur. Om 21:00 uur verwachten we de eerste exit-poll.

Het belooft een groot gezellig politiek café te worden.
Graag tot ziens bij de Verkiezingsnacht Veldhoven!

Reactie toevoegen

U bent hier